About Mayim’s World

Deze website vertelt over het leven van Mayim Kolder en haar familie, haar broer, moeder en vader, haar vrienden en haar omgeving. Een soort dagboek over wat ze beleeft. Mayim is lichamelijk gehandicapt. Zij vindt van niet. Ze kan nog heel veel zelf. Deze site bevat foto’s en kleine verhalen over klein en groot geluk, uitdagingen en haar oneindige blik op de toekomst. Mayim is nu 17 jaar oud.

Advertentie

10 gedachten over “About Mayim’s World

 1. Hee Mayim.

  We zitten net op TV je reportage te zien en dat is echt balen dat je daar zo’n last van hebt. Waar wij wonen (dorpje bij Assen) valt het gelukkig erg mee maar ik kom uit Den Haag en m’n vriendin bij Amsterdam vandaan dus snappen precies wat je bedoelt!
  Toch wensen we jou een hele fijne jaarwisseling en we hopen dat de mensen om je heen rekening met je houden.

  Groetjes,
  Marieke & Ernst

 2. Hoi Mayim,
  Je hebt ons net met twitter gevolgd en ik heb je meteen een twitter vervolg verzoek teruggestuurd zodat we jou ook kunnen volgen. Wat een mooie naam heb je! En wat is dit een leuke website. Nou, misschien tot een volgende keer. Dag.

  Jolien van A-vakanties

 3. Ha Mayim, ik kwam je website tegen. Wat een mooie verhalen over je leven, tof!

  Ik ga mee als begeleider op een kamp voor jongeren in een rolstoel, en we hebben nog wat plek over. Ik laat wat informatie voor je achter, neem maar eens een kijkje op de site als je wil!

  -> Ben je in de leeftijd van 15 tot 25?

  -> Heb je een beperking en wil je graag op kamp?

  -> Hou je van gekkigheid, spellen, survival, feesten en allerlei leuke
  mensen ontmoeten?

  -> Lijkt kamperen in een tent helemaal ‘back tot basic’ je een uitdaging?

  -> Ben je beschikbaar van 1 tot 8 augustus 2015?

  Als je op bovenstaande vragen ‘ Ja!!!’ kunt antwoorden, dan zijn we op zoek naar jou!

  Vrijwilligersorganisatie LCKV Jeugdvakanties organiseert 40 kampen per jaar waarvan 1 kamp voor jongeren met een lichamelijke beperking. Dit jaar gaan we in de eerste week van augustus (1-8 tot 8-8) een weekje op kamp.

  Het wheelerkamp gaat elk jaar met zo’n 20 lichamelijk gehandicapte jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 een week op kamp op Terschelling. We gaan int totaal met meer dan 30 begeleiders, kok, hoofdleiders, mensen die het spelprogramma met je doen, een arts, noem maar op! Dus alle mogelijkheden om fantastische leuke en gekke dingen met je te doen…

  Heb je interesse? Stuur even een email aan hoofdleiding@lckv-wheelerkamp.nl met daarin je naam, leeftijd, woonplaats en een omschrijving van je beperking en/of de hulp die je nodig hebt van de begeleiders.

  Wil je eerst nog even wat meer weten over kamp? Kijk eens even rond op de site,www.lckv-wheelerkamp.nl Zo kun je allerlei foto’s en filmpjes bekijken. Ook is er een uitgebreid kampverslag te vinden, dit geeft je een goed beeld van hoe ons kamp er nou eigenlijk uitziet!

  Tot… op kamp???

  Als je iemand kent met een beperking in de leeftijd van 15-25, deel dit bericht dan vooral!

 4. Hallo mayim,

  Misschien weet je het nog?
  Karate les op de aventurijn in Almere.
  Ik vond je een bijzonder meid dat altijd lacht.
  Ik hoorde en zag jou op tv omdat niemand op je verjaardag is geweest.
  Heel triest en jammer voor zo’n mooi meisje.
  Ik wil je graag uitnodigen om mee te doen met de G-karate les.
  Heb je zin om mee te doen, bel mij dan 0627012769

  Karate leraar Frans van Leeuwen

 5. Lieve Mayim,
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag,
  Wij vinden jouw naam heel erg mooi, en we vonden het geweldig om jou te zien op tv bij Humberto Tan.
  Van wie heb je die schitterend mooie ogen en die prachtige krullen?
  Wat ben jij mooi!
  Een hartelijke groet ,Irene en Arend

 6. Lieve Mayim, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik lees nu pas je berichten. Alleen ik kan niet op facebook. Ik zou graag kennis met je willen maken. Alleen ik weet niet waar je woont. Ik woon in Nieuw-Vennep. Mijn naam is Louette en ik ben 11 jaar. Klopt het dat je op hockey zit? Ik zit ook op hockey. Het lijkt me leuk om je een keer aan te moedigen bij een wedstrijd. Ik heb nog nooit rolstoelhockey gezien. Veel liefs Louette 😘😘😘

 7. Hallo Mayim, wat een prachtige naam, voor een prachtige meid! Ik kwam je toevallig tegen. Heb je niet op televisie gezien, want wij hebben geen tv. Maar ik vind je foto’s en verhalen hier erg leuk!

 8. Wat ben ik onder de indruk van je positieve uitstraling Mayim! Af en toe gebruik ik jou als voorbeeld; dat werkt prima voor mensen die altijd lopen te zeuren terwijl er eigenlijk geen pukkel aan de hand is. Die moeten echt nog zoveel leren. Lachen bijvoorbeeld! Zelf mankeer ik ook van alles en nog wat en er komt om de haverklap weer wat bij. Hoofdzakelijk door medische missers en zo. Ik weiger er chagrijnig van te worden; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. HOPPA!!! Verder knok ik al jaren tegen onrechtvaardige behandeling van juist de meest kwetsbaren in de samenleving. De ouderen, kinderen, soms ook dieren, de natuur, mensen met beperkingen, zorgbehoevenden, mensen met heel weinig geld. Je begrijpt, ik verveel me geen minuut! Er zijn steeds meer mensen die in verschillende doelgroepen vallen. Dan ben je dus echt de Sjaak! Mijn vader zei altijd: “Als je bent geboren met een grote mond, doe er dan wat nuttigs mee”. Nou, dat doe ik dus. Stevige teksten, op papier, digitaal, in een interview, richting de politiek, directie, bestuurders van instellingen etc. Maar als ’t effe kan wel met een portie humor. Dat onthouden de BoBo’s veel beter heb ik gemerkt, hihihi komt dat even prima uit! Als je het goed vind, ga ik je een beetje volgen hoor Mayim! Groetje uit Lisse, Yvonne Baas

  1. Hoi Yvonne, wat een leuke reactie. En juist gezien, positief zijn zit in de familie Kolder. Daar zijn we mee behept. Hoop nog veel van je te horen. Dag. Marcel (ik laat dit zo aan Mayim lezen als ze uit school komt).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s