Ik krijg in België een grote operatie

In Sint Niklaas krijg ik in november een grote operatie aan mijn rug. Ik moet dan twee weken daar in het ziekenhuis liggen. Ze gaan allemaal schroeven en pennen in mijn rug doen. De operatie duurt ruim 6 uur. En gebeurt met een robot en chirurgen. Daarna kan ik weer recht zitten en heb ik geen pijn meer. Het moet in België omdat in Nederland je meer dan een jaar moet wachten. En dat kan niet. Pappa en Mamma zijn in een hotel ernaast. Op vijfentwintig november ga ik het ziekenhuis in. En daarna moet ik revalideren. Ik ben er wel een beetje bang voor omdat ze in mijn hele rug van boven naar beneden snijden en dat doet pijn.

Advertentie

6 gedachten over “Ik krijg in België een grote operatie

  1. Sterkte Mayim. Ze kunnen daar goed op je letten en als je goed oplet, zorgen ze zo dat je geen pijn meer hebt. Fijn dat papa en mama zo dichtbij zijn! Liefs

    1. Dag Nem, ik schrijf dit samen met mijn papa. Ik heb net de kaart gelezen die je hebt gestuurd met allemaal kadootjes die ik nog niet mag openmaken voor de operatie. Maar ik ga nu wel een kado openmaken. Die ik voor de operatie mocht openmaken. Dat mag toch. Ik doe het gewoon. Ik kan niet wachten.

  2. Ik vind je zo kanjer, en ben blij dat je ouders zo dicht bij je kunnen logeren,zodat ze heel veel bij je kunnen zijn. Ik ga heel veel aan jullie denken. Gelukkig kunnen de dokters in st Niklaas jou snel helpen. Des te eerder is de pijn weg en kun jij rechtop zitten.

  3. Hoi Mayim, fijn dat je vader en moeder vlakbij het ziekenhuis in een hotel kunnen. Na de operatie dan goed je best doen met revalideren. Heerlijk weer rechtop zitten en geen rugpijn meer.
    Ik zal aan he denken als je in Belgie gaat ‘logeren’. Groetjes, Petra x

  4. Beste Mayim, ik snap best dat je een beetje bang bent maar in het ziekenhuis zullen ze heel erg goed voor je zorgen en papa en mama zijn ook fijn bij je in de buurt. Wat zal dat na de operatie fijn zijn om geen pijn meer te hebben en rechtop te kunnen zitten ! Lieve meid heel veel sterkte en ik zal aan je denken. liefs yvonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s