Ik sta in de Terschellinger

Deze week heeft mijn vader een verhaal geschreven voor de Terschellinger. Tina van Slot heeft het ingestuurd. Ik ben nu beroemd op Terschelling. Echt waar.

Advertentie

3 gedachten over “Ik sta in de Terschellinger

 1. Hallo Mayim! Hoe gaat het met je? Ik zag wat mooie foto’s van je vader voorbij komen op Twitter. Helaas ben ik de dagen na ons bezoek aan Terschelling heel heel heel erg druk geweest met mijn werk. Maar dat is nu bijna voorbij. Ik ga komend weekend werken aan een mooie video die je binnenkort ook op je website kunt zetten.

  Ik kan je alvast verklappen dat er prachtige beelden tussen zitten. Ik hoop dat je nog even geduld kunt hebben. Het wordt een mooi beeldverhaal.

 2. Hallo Mayim.
  Nou je bent niet alleen beroemd op Terschelling maar ook daar buiten hoor! Wij krijgen iedere week de Terschellinger toegestuurd, dus ik las je verhaal. Vandaar dat ik een kijkje op je website nam. Mooie foto’s hoor. Wij gaan al jaren op vakantie naar Terschelling, maar van zo dicht bij heb ik de zeehonden nog nooit kunnen bewonderen.
  Ik hoop dat het een mooie ervaring voor je geweest is waar je nog lang van kunt nagenieten. Heel veel succes met je spreekbeurt toegewenst, maar na deze ervaring moet dat zeker goedkomen.

  Groeten, Alie Wigman
  Hendrik Ido Ambacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s